fbpx
xploristas logo

Oι Xploristas σας προσφέρουν μοναδικές περιηγήσεις μικρών ομάδων ταξιδευτών που αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες.

Βιώνουμε την καθημερινή ζωή των κατοίκων στους προορισμούς που επισκεπτόμαστε μέσα από τη ματιά των ντόπιων, την κουλτούρα τους, τις γεύσεις και τη μουσική τους, τις κρυφές γωνιές τους, τις φυσικές ομορφιές τους, τα ήθη και τα έθιμά τους.

Follow us on Instagram

Ακολουθήστε μας:
Scroll to Discover
back to top
a

Blog

  /  

Ένα ταξίδι σε ένα αυθεντικό χωριό της Τανζανίας είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία, που προσφέρει μια γνήσια ματιά στην καρδιά της αφρικανικής κουλτούρας.

Το Ubuntu, δεν περιγράφει απλά έναν τρόπο σκέψης, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία. Είναι ένας τρόπος ζωής που έχει υποστηρίξει και συντηρήσει διάφορες κοινωνίες στο πέρασμα των αιώνων.

Mαρία Ντάβου: Ήταν αυτή μία από τις συγκινητικές στιγμές της εκπαιδευτικής μου ζωής, αυτή η αληθινή δίψα για μάθηση, για γνώση, για σύνδεση, για μοίρασμα. Αυτό το “teacher, more, more” θα ηχεί νομίζω για πάντα στα αυτιά μου.

Τα ταξίδια και τα βιβλία προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές, προβληματίζουν, ανοίγουν τους ορίζοντες, σε βάζουν να δεις κι άλλους κόσμους άγνωστους, φανταστικούς ή πραγματικούς, πηγαίνουν τη σκέψη ένα βήμα παραπέρα.